Tu ai minte de arhitect?

Uite soluția . . . și uite și principiul prin care se rezolvă problema:

Pentru fiecare formă trebuie găsită o dimensiune, un unghi sau un decupaj particular de la care merg din aproape în aproape până se împart în două forme identice.

Să luăm un exemplu concret. În desenul al treilea din stânga observ linia la un unghi oarecare; prin urmare, îi găsesc jumătatea pentru că știu că fiecare parte trebuie să conțină o linie de aceeași dimensiune și la același unghi.
Alt exemplu: în ultimul desen văd că e prezent cercul cu diametru de 3 unități în stânga și în dreapta; dacă mai adaug unul, iar centrele celor trei cercuri formează un triunghi echilateral, obțin cele două forme identice.

Dacă ți-a plăcut exercițiul și te gândești să dai la arhitectură, hai să te pregătești cu noi pentru admitere. Pregătirea este destinată elevilor din clasele X-XI.

…iar programa include: desen de arhitectură, perspectivă construită, perspectivă axonometrică, geometrie descriptivă, construirea de machete, tehnici diverse de la desen în creion, tuș, acuarelă, pastel, markere precum și noțiuni incipiente de proiectare și elemente de istoria arhitecturii.

Programul presupune 2 ședințe pe săptămână a câte 5 ore, în fiecare weekend pentru clasa a XI-a și o ședință pe săptămână pentru clasa a X-a (sâmbătă sau duminică la alegere).

Pentru detalii, contactează-ne la nr. tel. 0730.092.199 sau lăsați-ne un mesaj pe Facebook.